Hallo loves:)
(null)
Håber i alle har det godt og trives bedst i det skønne forår i Danmark:) Ja, jeg ved jo egentligt ikke meget om vejret i Danmark, men hvor har jeg nydt at se alle de mange snaps af solen og de smukke krukus i haverne:)

Jeg ved ikke helt hvorfor, men de sidste tre dage har jeg døjet med smerter i min højre fod. Jeg er så uheldig at være platfodet, så har en knyst som giver smertejag en gang i mellem, men de sidste par dage har været voldsomt . Så jeg har prøvet lykken ved at købe mig et par nye mega fede Nike sko, og det har faktisk hjulpet at gå i dem. Så da jeg skulle besøge Thino’s familie i går, så var det en sporty udgave, som var klar;)
Jeg er helt vild med farvekombinationen og nu skal de nye Nike 3.0 bare bruges:)Jeg kan godt lide at formen passer til slimbukser og det er da en flot kombination til min forårsjakke fra H&M:)

(null)

(null)

(null)
Nu vil jeg fortsætte det, som jeg har gjort godt under den her ferie, nemlig SPISE:) Jeg får serveret alt det jeg kan lide og har ikke spist så meget mad længe:)
Kan i alle have det godt og god søndag:)