God morgen dejlige mennesker:)
(null)
Klokken er lige nu lidt over midnat og jeg lægger i min kæmpe seng i Maple, Canada og snart klar til at takke af for endnu en fantastisk dag på jorden. Det lyder måske mærkeligt, men det gør jeg faktisk hver aften. Tænker over alle de ting, som har gjort denne dag god og siger højt: hvor er jeg heldig:)
Dette leder mig oftest også hen mod bloggens succes og i dag vil jeg dele tallene med jer. Det er det indlæg, som jeg postede igår som hed “saree outfit”. Der har været over 3000 visninger på blot 14 timer via facebook!
(null)
Jeg føler virkeligt, at det er umuligt at takke alle jer læsere nok for at have taget så godt imod vores blog. Jeg er stolt af os fem piger, vores gåpåmod og vilje, samtidig er jeg så dybt rørt over jer læsere. Vi har oplevet tallene vokse for hver måned og hvor end jeg kommer hen, så bliver jeg mødt med søde ord om bloggen. Det er ikke kun unge, men minsandten også voksne damer, som kommer i samme tempel som min tante, som følger bloggen og roser os. Da min kusine Lohy ved sidste samtale oplyste, at flere dejlige læsere fra Norge havde skrevet søde ord til hende om vores blog, så var jeg ramt af glæde – Thank U Soooo Much guys 🙂 Vi gør vores bedste for at udvikle bloggen og håber på at i følger med på vores rejse:)

Må i alle have en fantastisk tirsdag:)

PS: jeg er et utålmodig væsen, så jeg har bedt min søster Kavi om at udgive dette indlæg når hun vågner, da jeg sikkert stadig er i drømmeland med de fem timers forskel;)
Nat nat 🙂