Marts måned tikker snart ud og jeg ser tilbage på en fantastisk måned. Der er sket så mange dejlige ting, og jeg har flere gange fanget mig selv i at bruge sætningen” Jeg er stolt”. Nu er der ikke andre udveje end at fortælle jer lidt om min stolthed 😀
(null)

(null)
I denne måned kunne jeg lykkeligt skrive i min dagbog, at Thino har mødt de fire familier, som jeg er vokset op med og kalder min nærmeste familie. Jeg har tre onkler og en moster i udlandet og min mors andre søskende bor stadig på Sri Lanka, så jeg har desværre ikke haft muligheden for at besøge dem på samme måde. Derfor er min tætteste relation også til disse familier og det har betydet ALT for mig, at Thino skulle møde dem alle inden brylluppet. Det har været fantastiske oplevelser hos dem alle og skønt at de også synes om Thino:) Jeg blev naturligvis stolt og glad:)
(null)
I fredags havde jeg besøg af min kusine Kala og hendes mand Kajan og jeg skulle lave mad til dem. Da Kajans søster var på besøg fra Sri Lanka, så valgte jeg og lave tamilsk mad. Det er længe siden, at jeg har lavet tamilsk mad helt alene, men selvtilliden var der og jeg gik i gang. Det blev til ris som hovedret og med fem tilhørende karries (tilbehør) samt kylling marinerede med chili, salt, kanel, peber og gurkemeje. Jeg havde også lavet appadam (tamilsk chips kalder jeg det) og stegte chilier. Jeg var VIRKELIG stolt over retterne og fik positiv respons fra familien.
(null)
(null)
I dag er jeg stolt over min veninde Christina, som har afsluttet sin uddannelse med et flot 12-tal og hun skal selvfølgelig fejres på onsdag sammen med vennerne:) Den sidste stolthed er at jeg har smidt de 3 kg, som vægten viste efter min overdådig ferie i Canada.
Jeg sad i formiddags og fik mig en kop te udenfor på terrassen, mens forårssolen varmede mig trods for blæstens dans. Der tænkte jeg over alle de mange ting, som jeg er glad og stolt over. Det er altid dejligt med lidt refleksionstid i farten, fordi det er oftest her jeg huske de små detaljer, som alligevel har stor betydning i min glæde og stolthed.
Jeg ønsker jer alle en fantastisk mandag:)