God eftermiddag peepz:)
Det er med stolthed, at jeg kan præsentere min første kosmetikpung, made by me og min vejleder Tina:)
(null)
Jeg har i noget tid gået med tanken om, at jeg vil begynde at sy igen. Men da det er længe siden, at jeg har siddet ved en symaskine, så valgte jeg at tage kontakt til en tidligere kollega fra Skanderborg, som er super kreativ og virkelig sej til at sy. Tina er det type menneske, som kan sy fede tasker, punge, tæpper, toilettasker og meget mere ud af alting. Hvis man giver hende en gammel skjorte, som egentlig er på vej ud, så kan hun omdanne det til noget, som kan bruges igen:)
Heldigt for mig, så var Tina helt frisk på at give mig et sykursus og jeg besøgte hende i dag i Silkeborg, hvor jeg blandt andet fik syet denne kosmetikpung til mig. Jeg er pavestolt og virkelig taknemmelig for at Tina var sådan en tålmodig vejleder. Dagen i dag har gjort, at jeg har fundet symaskinen frem igen og klar til at kaste mig ud i flere syprojekter:) Det er afslappende for mig at sidde og sy og jeg gjorde det meget som barn, hvor min kære mor fik den ene grimme trøje efter den anden, som hun med et smil tog imod:) Hun havde vel ikke et valg og nu må jeg finde nye ofre:)
Jeg har skiftet alle min makeup pensler ud efter ferien, så de har nu fået en helt ny pung. Det der er ret godt ved kosmetikpungen er, at det er stof udvendig og voksdug indvendig, så man også kan gøre den ren i tilfælde af makeup rester. Tina hjalp også med et andet projekt, men der skal jeg lige en tur forbi Ikea før den er endelig færdig, så den kommer snart på bloggen. Så det første sykursus blev til en kosmetikpung 🙂
(null)

(null)

(null)
Hvis du mangler en taske, pung eller blot mangler inspiration, så kan du finde Tina på facebook eller Instagram. På instagram hedder hun handmadeby.dk.
Det har været en fantastisk tirsdag med sy, lækker frokost, sød snacks og et dejlig gensyn med skøn kollega. Nu må jeg i gang med at forberede kager til i morgen, hvor vennerne kommer på besøg for at fejre vores veninde Christina:)
Hygge hej allesammen:)