Begge piger har fået nyt indisk outfit, kids Lenga. Disse outfits til pigerne er nemlig en gave fra pigernes mostre fra Canada. Thanks for the gifts cutiepies Sarami and Mathu. Love u babies:)

Pigerne skal have tøjet på til deres fætters 18 års fødselsdag i april måned. Selvom pigerne har masser af tamilsk tøj, så bliver der ved at komme nyt tøj til dem. De bliver forkælet fra alle sider af, det er dejligt og ingen brok fra mor selvom jeg til tider har svært ved at finde plads til al deres klæder. 🙂

Nu er Oviya også ved at være stor, så hun bliver såå fin i hendes lille søde hvid og rød Lenga. Hun er en dejlig charmetrold, så glad og livlig. Ungerne har meget glæde af hinanden og er gode til at underholde hinanden.

IMG_2905

Indisk outfit

Manden og jeg er aldrig enige, når det kommer til børnenes tøj. Hans holdning er, at børnene skal have behageligt tøj på når de kravler/klatrer/løber og leger. Min holdning er, at man må gerne se fin ud, når man er ud blandt andre mennesker. Vi diskuterer on&off, men tror aldrig at vi bliver enige….nogle gange er han bare nødt til at give sig.:) Alt for meget girlpower i huset, stakkels mand når pigerne bliver teenager.

I dag skal vi forbi Mødrehjælpen Viborg. Vi har samlet en masse babyudstyr, som vi vil aflevere. Vi har besluttet at vi ikke gemmer nogle af babyudstyr, i håb om andre kan bruge det:)

Dejlig solskin dag til jer alle:)