Halløjsa kæreste læsere:)
Håber I har en fantastisk weekend og virkelig får slappet af, hygget og ladet op til den kommende uge:)
(null)
Jeg får i hvert fald slappet af på sofaen og har kun været oppe for at spise brunch og tilbage til sofaen igen. Det er ikke min stil, men ordre fra Thino, så må heller holde mig til den:) Mens jeg ligger på min dejlige sofa, så får jeg et opkald fra min moster fra Norge, som grinende spørger “Hvem er Karthika?”. Hun forklare mig grinende, at hun var blevet kontaktet af nogle venner, som havde spurgt ind til nogle ting på bloggen og blandt en opskrift. Det bedste af det hele var for mig, at min moster var tydelig stolt af bloggen og at hendes venner fulgte os:) Vennerne elskede især, når vi bloggede om opskrifter og DIY indlægs.
Dette leder mig til dagens indlæg, som handler om farverne grøn, sølv og beige. Det handler netop om det sølvbryllup, som vi pyntede op til fredag nat. Det er min veninde Christina, som havde spurgt om jeg kunne give en lille hånd og vi gik i gang med at finde gode ideer og planlægge borddekorationerne. Ugen blev mere hektisk end jeg havde troet, men vi nåede det hele og fik besøgt Silkeborg, Hadsten, Viborg og Aarhus for at finde de forskellige ting, som vi skulle bruge. Fredag aften lignede mit køkken et mindre blomsterværksted og med god musik i højtaleren, så var jeg i mit es:)
Her kommer der nogle enkelte billeder, som Christina fik taget inden festen skulle i gang:
(null)

(null)

(null)

(null)
Jeg var vældig imponeret over min veninde Christina og de tre søskende, hvis forældre havde 25 års sølvbryllup, som knoklede hele natten for at give deres forældre en dejlig dag- stort ros til dem.
Nu vil jeg gør mig klar til en løbetur og nyde resten af den smukke søndag:) Hygge hejsa folkens:)