God morgen sødeste læsere og Szczecin 🙂
Det er vores anden dag i Polen og byen Szczecin er blevet godkendt af os alle fire. Temperaturen siger 25 grader og i går var det dejligt varmt med 21 grader. Vi bor lige inde i centrum, hvor vi har booket os ind på hotel Ibiz Szczecin centrum, som helt klart kan anbefales.
(null)
Vi smed vores tasker på hotellet og afsted gik en lang tur, hvor vi besøgte flere hyggelige butikker og moderne centre som GK og Galaxy. Det blev til store smil, da vi så butikkerne Zara, Mango og H&M 🙂 Nu kommer min egne fordomme (Fy Kathi), men jeg er meget overrasket over, hvor moderne byen er. Ja, jeg kan ikke helt sætte ord på, hvad jeg havde forventet, men positiv overrasket er jeg blevet:)
(null)

(null)

(null)
I dag har vi nogle ærinder og ellers er det bare ren afslapning, hvor der skal hygges med god mad, lækre kager og kvalitid. Jeg vil gerne med stor glæde tydeliggøre, at det er mega billigt at spise i Polen – like a lot 😀
Kan I alle have en dejlig lørdag og vi ses da helt klart på bloggen igen i morgen:)