I fredags stod konfirmation på dagsordenen, da vores to dejlige nabodrenge blev konfirmeret. Det var dejligt nemt, da festen blev holdt lige ved siden af og jeg var fri for at pakke den store pusletaske til ungerne. Vi havde en super hyggelig dag, trods for at Oviya ikke var på toppen. Det går dog meget bedre med Oviya nu og hun er startet i vuggestue igen.

P16A9694-Edit-5734 x 3822

Photo by Vathanan Kumarathurai Photography

Kavi

Min kjole til festen er fra Deres og jeg blev helt vild med kjolen, da jeg så den allerførste gang på min kusine Vahy. Hun havde kjolen på til nytår, og da jeg ikke kunne få øjnene fra kjolen, så valgte min søde kusine at forære mig kjolen.Tak for det Vahy:)
Kjolen er pyntet godt med glimmer og jeg har fuld forståelse for, hvis naboerne har beklaget sig under rengøring.Fordi kjolen efterlod glimmer alle de steder, hvor jeg havde været og mine børn var også pyntet med glimmer:)
Kjolen har en flot udskæring på ryggen, og jeg ærgrer mig over, at jeg ikke fik taget et billed af ryggen.

Jakken er en gave fra min søstre Sangi og Kathi. En marineblå frakke, som de havde købt med fra Polen til mig. Det er nu dejligt at være søster:)
Jeg synes, at jeg temmelig ofte bliver forkælet med gaver 🙂 Jakken er figursyet og sidder let og behageligt på kroppen.

Ønsker jer alle en dejlig dag:)