For et par år siden havde jeg købt to maxikjoler i Topshop. Det var et fejlkøb, og da jeg havde købt dem i England, havde jeg ikke mulighed for at returnere dem. De to kjoler sad så forkert til min krop, at jeg lignede en gravid kvinde, når jeg tog dem på.

Det er meget sjældent, at jeg laver sådan et fejlkøb, men i dette tilfælde var det så slemt at jeg var nødt til at sige til mig selv “hvor der handles, der spildes”. Siden har jeg ikke købt flere maxikjoler.

I dette forårssæson kunne jeg dog ikke helt undgå at se alle de forskellige maxikjoler. Nu har jeg derfor besluttet mig at købe en maxikjole, og det må heller ikke være for dyrt. Efter nogen tids søgen har jeg fundet en kjole i H&M for 350 kr.

hmkjole

Lige for tiden er jeg hel vild med kjoler med blomsterprint, og denne kjole lever op til mine forventninger, hvad angår pris, mønster og farvekombinationer. Normalt plejer de lange maxikjoler at have en længde, hvor jeg skal have stiletter på, men i denne kjole kan jeg sagtens tage sandaler på.

Som I alle nok har lagt mærke til, er udvalget i år stort – især med de forskellige lange og farverige maxikjoler. Lad være med at gøre den fejl, jeg begik at købe kjolen uden at have prøvet den. Kjolen skal vælges efter hvilken kropsform man har. Eksempelvis vil denne kjole ikke passe min figur.

hmprod

Jeg kan godt lide denne kjole, som også er fra H&M, men da kjolen ikke har et snit ved halsen og brystet, men dækker det hele, vil min overkrop fremstå meget stort. Så nej tak til denne kjole.

maxi kjole

maxi kjole 2

Jeg kan også virkelig godt lide de to kjoler fra Mango, men jeg har ikke lyst til at give de priser for kjolerne. Hvis de havde kostet 500 kr. eller under har jeg helt sikkert købt dem;O)