Oil pulling er en gammel dags natur opskrift, på hvordan man kan pleje sine tænder og bevare en god mundpleje. Metoden blev opfundet for flere tusinde år siden i Indien, men er først blevet introduceret i vesten i 90’erne. Med denne metode plejer man både tænder, tandkød, ånde og hjælper samtidig med at få hvide tænder, med naturlige ingredienser.

For mit vedkommende startede det hele, med at Vahy introducerede os til denne oil pulling metode, i mens vi var på vej til Polen.  I starten tænkte jeg, det vil være tidskrævende og at jeg aldrig kommer til at prøve det. Efter vi kom hjem fra Polen introducerede Vahy metoden for min mor og hun begyndte straks med oil pulling. Efter tre dage var det tydeligt at se forskel hos min mor, så der var ikke andet end at jeg også skulle prøve. Jeg har kun været i gang i en uge og kan allerede mærke og se forskellen.

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCMetoden – Sådan gør du:

  1. Kom 1-2 tsk. Kokosolie i munden om morgen på tom mave.
  2. Skyl munden med olien i 20 min. Det kan virke som lang tid, men de 20 min. går meget hurtigt, når man tager et bad og gør sig klar. Jeg bruger tiden på at lave morgenmad og madpakke til arbejde.
  3. Spyt olien ud i skraldespanden og skyl munden grundigt med varmt vand
  4. Børst tænderne godt med varmt vand, for at fjerne bakterierne mellem tænderne – BRUG IKKE tandpasta.
  5. Brug tandtråd og skyl munden efter hver måltid.

Man må børste tænderne med tandpasta om aften.

Oil pulling er helt klart en metode, jeg gerne vil anbefale jer alle.

Fortsat god dag til jer alle