Endelig, endelig kom dagen, hvor Thino fik gjort altanen helt færdig og alt er nu kommet på plads. Min egen IKEA sommerhus i midtbyen:)

En smuk mandag morgen med en smilende sol skulle helt klar startes udenfor, hvor jeg lige kunne snuppe en kop te og checke mail inden dagen blev skudt i gang. Thino havde fået denne lækker webergrill i fødselsdagesgave fra familien og vi glæder os til komme i gang med grill-sæsonen. Grillen har en tilpas størrelse og fylder meget mindre, når den ikke er i brug.
Trægulvet og møblerne er fra IKEA og giver mig en dejlig følelse af at være i et sommerhus. I weekenden fik jeg en henvendelse fra en pige, som skal giftes og spurgte om jeg kunne dele nogle af mine tanker omkring bryllup. Så i morgen handler det om Kathi’s lommefilosofi om bryllup på bloggen:-)
God dag til jer alle:)