Go´davsen 11 juni – hva mon du har at byde på? 🙂

Jeg vil gerne starte med at skrive, at jeg har fuld forståelse for jer, hvis I lukker siden ned og stopper med at læse mit indlæg, da det i dag atter handler om ferien til
T H A I L A N D 🙂
Kusine Vahy har fået lavet ruten i store træk og vi andre har godkendt det hele. Jeg er vildt begejstret over at vi skal bo på et hotel med super lækker udsigt og masser af vand, som jeg vil flyde rundt i, mens jeg stadig nyder udsigten:) Vi har lavede ruten, så vi får 3-4 dage hver sted og der bliver både plads til shopping og god afslapning på en dejlig smuk ø. Vi fik vist billeder af Vahy og jeg kunne næsten ikke sidde stille på sofaen herefter;)
Kusine Kala har også fået koordineret med uddannelsen og billetten til hende blev hurtigt bestilt, så nu er vi tøser klar til Thailand og det landet byder på. Det eneste som jeg tøver en smule ved er, at mange har fortalt mig, at der er VIRKELIG VARMT på det tidspunkt, hvor vi skal afsted. Men så kommer jeg da ikke til at mangle d-vitaminer efter små 3 uger i Asien:)
Billederne her er fra det hotel, hvor vi skal bo:

8777326b_original
8e231e7f_original
Jeg ved, at inden jeg får set mig omme, så er juni måned også væk, så jeg prøver at holde mig i nuét og nyde den danske sommer, som endelig endelig er begyndt at vise sig mere frem:)
God torsdag til jer alle:)