Da alarmen vækkede mig kl 5:30 i morges, så vidste, at denne dag vil blive dejlig. Glæden ved at stå op, energien og letheden- så vidste jeg, at jeg var tilbage i mit gamle es:)

  
Men at dagen skulle byde på så mange fantastiske ting havde jeg på ingen måder forestillet mig:) 

Klokken 6 startede jeg med yoga og en strålende sol smilede mig i møde, da jeg trådt udenfor. At skulle på arbejde efterfølgende var en lethed og smilet havde sat sig fast:)
a r rahman
Men samme smil blev straks større, da det lykkedes kusine Vahy at få fat på billetterne til den dygtige musiker/komponist/sanger A.R Rahmans koncert i London. Jeg havde virkelig håbet på at få fat på billetterne, da jeg gerne vil give Thino den i en meget forsinket fødselsdagsgave. At jeg nu skal afsted med kusinerne, søstrene og ikke mindst Thiviya- JEP, den her dag kan ikke blive bedre:-) Svoger Mathi var så sød og byde ind som babysitter til Oviya, så søster Kavi kan komme med. Vores hemmelig plan er nemlig, at Kavi og ungerne skal med på flere af vores ture og vi gør det da allerede godt hva:)
mediaweb
At opleve en koncert med A.R. Rahman har altid været kusine Lohy´s drøm, så det bliver skønt at dele denne oplevelse med hende. Vi når lige at lande fra Thailand før vi er på farten igen og et bryllup på vej, men som Lohy selv siger: ” Så varmer vi bare lidt op til brylluppet” 😀
Man skulle tro det hele var nok, men minsandten om jeg ikke er blevet den lykkelig ejer af denne fine skål på fod fra Royal copenhagen – weeee:-)Jeg har længe haft et godt øje til denne frække sag og i dag blev den endelig en del af mit hjem. Skålen på fod kan findes på Royal Copenhagens hjemmeside.
Der kommer flere billeder, hvor denne fine skål er taget i brug:)
I ønskes allesammen en super duper overcool dag folkens:)