Hallo sunday, Hallo readers, Hallo yellow and dots 🙂

Denne uge har været gullig for mig, hvis man kan sige det uden det lyder lidt for sygdomdagtig:)  
Men ved ikke helt, hvor det gule kom fra, men jeg startede først med vælge gule roser til huset, herefter gik jeg i krig med at bære den ene gule trøje efter den anden. Heldigvis afbrudt af de søde prikker fra min nye ballerina sko fra h&m. Billederne med den gule trøje er taget fredag aften, hvor vi var på vej til Herning for at fejre Thino´s onkel, som fyldte år.
  
  

Det er min arbejdsweekend, så det er få timer, hvor jeg har været hjemme. Dog har jeg været i bedste selskab og lattermusklerne har heller ikke fået weekend:) Men det er efterhånden en Kathi-tradition for mig, at komme hjem søndag aften og hygge med levende lys og te. Det er lige før, at jeg er så egoistisk og bede om det hyggelige efterårsvejr, som vi havde lørdag aften. Jeg kan næsten lige se det for mig – med masser af regn og lade terrassedøren stå åben, så jeg kan høre regnen, mens jeg pakker mig ind i mit GULE tæppe og nyder stillestunden:)

Gad vide hvilken farve, som kommer til at gribe mig i den kommende uge? Jo, det kan jeg vidst godt danne mig et billede af allerede nu, nemlig alle regnbuens farver:) Vores yngste prinsesse fylder hele 1 år på torsdag og vi mostre har tigget vejrguderne om godt vejr, da vi har nogle ideer til fødselsdagsfesten i haven:) Vi tager over på Vesterheden fra torsdag til lørdag, så må vi se, hvad alle de mange forskellige farver kan bringe med sig:) Tænk jer, at der er gået 1 år! En lille fræk bandit er hun i hvert fald blevet 🙂

En blæsende, men ikke mindst en dejlig søndag til jer alle:)