Hallo amigo´s 🙂
It´s all about wax and relax….
  
Dagens fornuftige arbejde er afsluttet og jeg kom hjem med masser af overskud i energiboksen, så det gav en god anledning til at få ordnet det praktiske inden det hyggelige:) Jeg elsker, at jeg stort set kan vokse mig selv overalt på min krop og har med tiden minimeret mine udgifter på det område. Min kusine Lohy har tidligere lavet et indlæg om de forskellige hårfjernings metoder, hvor hun gav en god vejledning til metoderne og anbefalet med links.
Jeg har selv været tilhænger af voks i mange år, men nu bliver meget af det klaret hjemme og jeg tjener sågar penge på at vokse min søster og Thino (dog har jeg endnu ikke modtaget pengene;) ).
Men det er meget billigere at gøre det selv og man behøver jo ikke at tilpasse tiden med sin kosmetolog, men blot finde tiden, når man er hjemme. Så det blev min wax og relax eftermiddag, da jeg nu har smidt mig på sofaen på terrassen og tænkt mig at blive siddende i noget tid:)
  

Det eneste minus ved at vokse selv er alt det kratværk, som min lille maskine er et tydelig bevis på:)
Jeg er virkelig blevet overrasket over de mange henvendelser, som jeg modtog i går, hvor jeg havde blogget om bogen “journal 64” og fremlagt min nye ide på bloggen, hvor jeg hver måned vil anbefale en bog. Super tak for jeres positive feedback og det ramler vidst godt med at flere af jer skal på ferie;)
Til de af sidste få af jer, som jeg mangler at sende titler på bøger – det kommer i aften:)
Rigtig god eftermiddag sødeste mennesker:)