Finally! The wedding invitation is ready 🙂
SAMSUNG CSC
De sidste par dage har kørt på højt tryk i vores liv. Min yngste prinsesse fyldte hele 1 år og det skulle jo fejres på bedste vis, men samtidig har vi også været på overarbejde for at få at færdiggjort bryllupsinvitationen. Jeg er ikke helt inde i det religiøse, men svigermor mente, at det er bedst at få kortene afsted inden juli måned, så det ville vi jo gerneSAMSUNG CSC🙂
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC
Den engelske tekst er skrevet af mig, mens den tamilske udgave er skrevet af Thino´s søster. Efterfølgende har vi brugt en masse tid sammen med Mathi og Vathanan, da vi havde brug for deres hjælp til redigering og alt det tekniske 🙂 I nat klokken 1 røg den endelig afsted og vi kunne slappe lidt af, men i formiddags blev Thino ringet op og måtte atter afsted for at løse de nyopstået komplikationer. Fred være med al besværet. Nu er alt på plads og med hjælp fra den skønneste familie, så er vi klar til at få sendt bryllupsinvitationerne afsted 😉 Jeg er meget tilfreds med resultatet, da jeg ønskede en enkel og personlig invitationskort med farverne rød, hvid og guld. Den vigtigste detalje var min elskede svane og den fik jeg skam også med. En god dag skal jeg afsløre min historie om, hvorfor svanen har den betydning i mit liv;)
Konvolutten er bevidst helt enkel med en lille speciel detalje, hvor vi har lavet en gammeldags stempel med to ringe.
En meget glad og lettet Kathi takker af for denne omgang og kaster sig videre ud i køkkenet, hvor der skal bages en masse til vores darlings fødselsdag i morgen:)

God aften og ses i morgen på bloggen:)