God morgen dejligste læsere:)

  
Så kom dagen endelig, nemlig den 26 juni. Jeg blev dermed er år ældre og nok også den sidste fødseldag som miss inden det om præcis to måneder bliver til mrs:)

     
Jeg havde egentlig ønsket en helt almindelig dag, da jeg på grund af travlhed i hver dagen ikke magtede en større fest. Ved midnat kom de sødeste mennesker forbi med kage og overraskede mig:) Herefter fik jeg besked på at Thino, at jeg skulle være klokken 7:30 og her startede en tur, som jeg hverken kendte destinationen eller formålet med:) Jeg havde en dejlig dag i Hamburg og vi var blandt ander forbi Tiffany & co. Så slog det mig pludselig, hvorfor kusine Lohy her pønser sidste havde talt meget om ringe og især kommer ind på Tiffany & co. – de banditter 🙂

  
Dagen sluttede på allerbedste vis med min dejlig familie og svigerfamilie i tempel:)

Nu er vi tidlig oppe. Begge familie skal en tur til lokalet, hvor vi skal holde receptionen og herefter morgenmad hos svigerfamilien. Jeg håber fejret er med os atter igen i dag, da jeg får vennerne på besøg til en omgang havehygge:)

Stay tunes og vi ses på bloggen igen i morgen:-)