Hejsa kæreste læsere 🙂

Det er til tider overvældende for mig, når jeg ser antallet af visninger på hver indlæg, da jeg aldrig havde troet, at vi vil ramme så høje tal – love u guyz:)

I går lagde jeg billeder ud fra min fødselsdagsfest og lovede jer samtidig at publicerer den  video, som min svoger Mathi og kusine Vahy ville lave. De har hygget sig gevaldigt og efter enkelte tekniske besværligheder er de færdige med videoen og den er forfærdelig sjov. I vores familie er vi alle blevet “åh så vilde” med GoPro og miss her har sågar også købt sig en ( hvem ville have troet det;) ). Men GoPro kørte rundt i lørdags og ud af det er der kommet denne video:)

Jeg er så flad af grin, hver gang jeg ser videoen. Især den del, hvor Mathi kommer hen til mig, da jeg lige havde en kortvarig absence – ha ha ha ha;)

Rigtig god mandag:)