FullSizeRenderEfter en lang lang pause, startede jeg på træning i går sammen med min bedre halvdel. Jeg har min mummy tummy som jeg gerne vil af med. Jeg kunne tydeligt mærke da jeg skulle løfte vægt, at jeg ingen muskler og kræfter havde, følte mig virkelig som svagpisser.

Vi trænede bare lige så stille i går, skulle jo nødig besvime under den første træning.Vi gik rundt fra maskine til maskine og lærte at bruge dem. Vi har faktisk ingen undskyldning for ikke træne, svigerforældrene bor lige ved siden af og vi kan altid aflevere børnene hos dem.

Jeg følte mig en smule høj efter træningen, tænk engang at jeg er kommet i gang med træning efter 100 år. Men da jeg så kom hjem, var der franskbrød og varm leverpostej og kage, og derefter kom svigerfar med aftensmad. Jeg var glad for at jeg havde forbrændt et par kalorier af til træning. Jeg kan ikke helt finde ud af om min mummy tummy kommer af 2 graviditeter eller om det svigerforældres mad 🙂

FullSizeRender (2)

FullSizeRender (1)

Det er nu hyggeligt at træne sammen med manden og have lidt tid for os selv uden kiddos.