Det er ikke en hemmelighed, at jeg ikke har en stor interesse for havearbejde. Da jeg købte mit rækkehus, var jeg utrolig glad for, at den tidligere ejer havde lagt fliser. Så behøver jeg jo ikke at slå græs. Gudskelov for det.:)

Der er dog en ulempe ved fliser, og det er, at der vokser ukrudt mellem fliserne. Hvert år har jeg svært ved at tage mig sammen til at fjerne ukrudt i god tid.

FullSizeRender_2

Nu er det vokset rimeligt højt, og hver gang jeg kigger ud af terrassedøren, får jeg dårlig samvittighed over, hvor grim min lille have ser ud.

I går var vejret fantastisk, og jeg fik hjælp fra en af mine veninder til at fjerne ukrudt. Jeg blev overrasket over, hvor hårdt det var at fjerne alle de ukrudt og efter to lange timer med hårdt arbejde, var vi blevet færdige. Jeg var glad for min veninde kunne hjælpe til. Hvis jeg skulle have stået alene med det, ville det have taget mig over 3 timer.

FullSizeRender

FullSizeRender_3

Jeg synes, at det er godt stykke arbejde, vi har fået lavet, og nu hvor jeg kigger ud af vinduet, kan jeg lide synet af min lille have. Jeg ved godt, at der nok er nogle af mine familiemedlemmer, der vil få smil på læberne, når jeg omtaler dette arbejde som hårdt, når haven er så lille, som den er;O)

FullSizeRender_1

Selvom det er hårdt arbejde at have en have, kan jeg godt forestille mig i fremtiden, at jeg får en større have.

Det er lidt skønt at være i sin have, når vejret er godt.