Hallo friday baby:)

  
Det er næsten små kriminelt, at denne uge har været så afslappende for mig:) Thino og jeg tog en tur sydpå til Bremen, hvor dagen gik med at nyde det gode vejr og ren afslapning med dejlig mad. Vi holder ikke tilbage med de gode sager, når vi tager på tur og hygge madpakken til køreturen blev hentet hos Sushi Mania inden afgang 🙂

  
  
Det var så hyggeligt at holde en fridag og blot pjatte og nyde hinanden. Så dagen hed i sig selv : Ingen bryllupssnak eller bilsnak:-) Jeg elsker den her alenetid med Thino, da vi her får talt om mange af de små ting, som vi ikke altid når i hver dagen. Plus så giver det meget til vores forhold, at vi kan slappe af og blot byde hinandens tilstedeværelse. Det er svært at forstå, at det giver så meget følelse af overskud og energi at blot holde en fridag og komme væk fra hver dagens omgivelser.

Vi kom vidt omkring, da vi ingen fast dagsorden havde og jeg fik god mulighed for at besøge alle de mange gårdsbutikker, som vi mødte på vores vej. Jeg elsker gårdsbutikker! Der er sådan en nostalgisk stemning over dem:)
Bremen er en dejlig by med mange smukke parker og hyggelige centre, hvor der både er mulighed for shopping, men minsandten også bare ligge og flyde. Bremen er helt klart en anbefaling fra min side.

   
    
    
Jeg fortsætter i det samme afslappende tempo, når jeg i aften skal hygge med søstrene, kusinerne og veninderne. Min kusine Vahy er helt bestemt på, at der skal grilles, så regner med at vi skal have god grillmad i haven i dag:)

God weekend til alle jer dejlige mennesker 🙂