God morgen derude:)

  
I dag får jeg opfyldt et par af de løfter, som jeg har givet til nogle af jer søde læsere, som har skrevet til mig via mail og private beskeder på fb. I havde efterspurgt billeder af mit hjem og spurgt ind til, hvad jeg går mest op i min indretning:

   

  
Det er svært for mig at forenkle svaret til noget specifikt, men jeg elsker lyse hjem. Hvor der kommer så meget lys ind som muligt. Jeg går op i at have levende lys og blomster, som skaber hygge og friskhed i mit hjem. Jeg har en svaghed for hvide møbler,  men meget gerne i vintage stil, hvor det ser brugt ud og bærer præg af en gammeldags stemning. Jeg elsker brugskunst, men meget opmærksom på at ikke fylde huset med for mange ting, så skifter jævnligt ud eller flytter rundt:)

   
 Jeg elsker min vintage vitrineskab fra ilva og for at være helt ærlig, så faldt jeg allermest for håndtaget 🙂

  

En sød tyrkisk læsere efterspurgte billeder af mit porcelæn og især mit Royal copenhagen samling. Her er noget af det, som er vitrineskabet og gamle billeder af resten:) Jeg har virkelig ikke plads til mere porcelæn, så må vente til vi flytter ind i noget større, men følg linket og du kan finde de tidligere indlægs over min royale samling.

Mit “kontor” er spisestuen, hvor jeg får ordnet mange praktiske opgaver. Det er mit yndlings rum i hele huset og jeg tilbringer især meget tid derinde for tiden, hvor der er mange projekter i luften:)
Hvis I har yderligere spørgsmål eller undren, så skriv endelig en kommentar og jeg vender tilbage med svar:)
Rigtig god mandag til jer alle:)