Sol og varme har vi ikke så meget af i år, men det holder mig dog ikke væk fra lækre lemonader. Jeg kan drikke lemonader hele året rundt, men selvfølgelig er det noget helt specielt at sidde ude i haven og nyde en kold lemonade. I dag får i opskriften på min favorit lemonade, med kun 4 ingredienser. ADVARSEL – Opskriften hører ikke under sunde opskrifter 🙂Lemonade

Ingredienser:

1,5 liter koldt vand

225 gram Sukker

4 økologiske lime

6 spsk.. Kondenseret mælk Lime lemonade

Fremgangsmåde:

Mix vand og sukker sammen indtil sukkeret er opløst. Kom det på køl indtil brug. Skyld limene grundigt og skær enderne af og skær resten af limene i skiver. Kom det halve af sukkervandet og det halve af lime skiverne i en blender og blend i 30 sek. Hæld det over i en kande og brug en si, for at undgå lime rester. Gentag processen med resten af sukkervandet og lime skiverne.  Bland derefter kondenseret mælk i og server med en masse isterninger.

Tips:

Vælg lime med det tyndeste skin og glatteste overflade. Disse lime vil have mere saft og vil være mindre bitteret. Hvis lemonaden er for bitteret, kan man altid tilføje ekstra sukker eller kondenseret mælk.  Prøv den og du vil få lyst til at lave den igen og igen.

Jeg har tidligere blogget om Lavender Lemonade som i også kan prøve.  

Fortsat god dag til jer alle 🙂