Halløjsa lieblings:)
kathi
Tidligere på ugen lagde jeg nedenstående billede ud af og lovede, at jeg i dag vil komme med min opskrift på protein pandekager med banan og nødder, som jeg var ved at eksperimentere med:) Den her projekt går lidt tilbage til barndommen, da min mor tit lavede banan pandekager, når bananerne var ved at være for modne. Hun brugte dog altid hvedemel, så jeg har prøvet at lave en mere proteinrig udgave. De smager super godt og jeg spise dem især efter træning.
ingredienser
Jeg har brugt lifesum til at regne kcal ud, men det ser følgende ud:
Ingredienser til 4 stk:
1 moden banan – 125 kcal
25 g mandler – 144 kcal
15 g hasselnødder – 94 kcal
20 g havregryn – 72 kcal
Total = 435 kcal

Fremgangsmåde:
1. Hak nødderne til grov mel i en mini processor.
2. Mos bananen og tilføj de andre ingredienser og bland det hele godt sammen.
3. Steg pandekagerne på panden i meget lidt kokosolie eller olivenolie.
Tips: Tilsæt evt. kokosflager. Det smager rigtig godt:)

pandekager på panden

færdig pandekage

Jeg kan personligt ikke spise mere end to ad gangen, så jeg spiser pandekagerne som lækker mættende proteinsnack.

Go´ lørdag sødeste mennesker:)