Sangi
Nu er der ikke så lang tid jeg holder ferie. Jubbbiiiii. Det er første gang i 10 år jeg holder ferie i juli måned. Normalt plejer jeg at arbejde igennem i juli måned.
Jeg har lavet en lang liste over de opgaver, som jeg skal lave både på arbejdet og i hjemmet inden jeg går på ferie.
Jeg elsker at lave liste og sætte flueben over, hver gang jeg er færdig med en opgave. Det er en skøn følelse.

Jeg har været god til at planlægge, og derfor har jeg ikke så mange opgaver tilbage, men de opgaver jeg har i hjemmet, er de mest kedelige opgaver. Opgaverne er blandt andet

  • stryge tøj – jeg hader at stryge tøj, og da jeg ikke har strøget tøj over 6 måneder, har jeg samlet meget tøj, der skal stryges. Det vil tage mig flere timer, og jeg er virkelig dårlig til at stryge. Planen er, at jeg skal finde en youtube video om, hvordan man stryger skjorter.
  • Stor rengøring i badeværelset – især fliserne i badekabine. Det er bestemt heller ikke en sjov opgave
  • Så er der køkkenskaberne – ja ved ikke hvad det ligner, når jeg åbner skaberne. Tingene skal sættes på plads så det ikke ligner en rodebutik, når jeg åbner skaberne.
  • Jeg skal have sorteret i mine sarees og folde dem sammen. Jeg er ikke altid god til at folde min saree pænt sammen.
  • så har jeg skuret, hvor jeg ikke kan gå ind, da tingene ligger overalt.

Min onkel fra Canada kommer til Danmark om et par uger, og der skal være orden i tingene inden han kommer;O). Det er min motivation for at blive færdig med opgaverne.

Hvis jeg bare kunne finde ud af at lægge tingene på plads og rydde op med det samme, vil jeg nok ikke stå i denne situation. Nogle gange er jeg bare så doven – og de ovenstående opgaver er blandt andet mine hade- opgaver:).

Jeg har overvejet om, jeg skal betale mig ud af de opgaver, men nej jeg må tage ansvar og komme i gang. Jeg har besluttet mig for at tage en opgave ad gangen.