Alløjha 🙂
Så er vi vidst kommet ind i uge 30 og det betyder da sandelig også FERIE til MIG- meget snart:)

Men for at være helt ærlig, så har jeg intet at klage over. Trods for at jeg arbejder mange timer og ikke rigtig kan se, hvornår jeg skal pakke, så elsker jeg at arbejde om sommeren. Der er sådan en afslappende stemning og jeg elsker at høre om de forskellige rejser/ferie, som kolleger, venner og familier skal afsted på.
Jeg kommer da også selv vidt omkring denne sommer. Denne gang går turen til Hirtshals:)
I går havde jeg fornøjelsen af at besøge denne yderst smuk havneby Hirtshals. Jeg ved ikke hvad der er med mig og de hyggelige havnebyer, men elsker simpelthen stemningen, husene, de smalle gader og ikke mindst vandet. Da vi kom ind til byen, så kørte vi rundt og tilfældigt endte Josefine og jeg ved stranden. Vi blev helt fascineret af den smukke turkis farve, som vandet havde og det mindede lidt om strandene i “de varme lande”.Det var så smukt!
Men udover vandet, så har jeg også en lille kærlighed til fyrtårne og netop i Hirtshals var der en rigtig smuk, hvid fyrtårn. Den var virkelig vedligeholdt og sikke en udsigt:)
  

  
  
Vi spiste på en hyggelig restaurant og så meget mere af Nordjylland. Vi havde en super skøn dag med masser af latter og skøre selfies:)
Nu har jeg fået en ide om at leje et sommerhus i Hirtshals sammen med familie til efteråret. Lad tiden være min guide;)
Kan I have en fantatisk onsdag allesammen:)