Gooood Moorning Lieblings:)
I dag skal der arbejdes og pakkes fordi i morgen er det den 27. juli og det betyder afgang mod Thailand:) Jeg kan slet ikke forstå, at vi ebber mod slutningen af juli og vi går ind i måneden,hvor brylluppet skal finde sted. I morgen er der faktisk præcis en måned til selve dagen:) Men men men, der er jo mange dage endnu og sjove ting, som skal finde sted inden heri blandt også A. R. Rahman koncerten, hvor søstrene, kusinerne, Thino, Mathi, Nish, Chris og jeg skal vende London på hovedet:)
IMG_7850.PNG
I går tog vi til Sønderborg og sammen med familien videre til Brande tempel. Jeg har ikke selv været der i 16 år og det var spændende at se de store forandringer, som der er sket på grunden. Vi var ikke heldige med vejret og jeg var sikker på at vågne op med en forkølelse, men 7-9-13, så slipper jeg vidst. Men det var rigtig smukt og der var boder udenfor, som jeg fik besøgt med stor fornøjelse. Jeg havde min pink/sort lenga outfit på og på grund af vejret, så havde jeg skiftet den oprindelig blouse ud med en dejlig sort trøje fra h&m, som varmede mig. Jeg elsker farve kombinationen og sættet er købt i Indien, da jeg var der sidste år.
IMG_7830.JPG
tempel brande
Nu vil jeg nyde denne blæsende søndag inden jeg sigter mod sol og varme sammen med pigerne i morgen. Kan I alle have en fabulous søndag:)