Hejsa sødeste læsere:)
SAM_0391
Her kommer en hilsen fra Bangkok selvom jeg havde håbet på at lave en lille update i går fra Dubai. Men af tekniske årsager, så blev det ikke sådan, men så kommer fra første hilsen i dag.
Vi landede ved middagstid og tog en taxa ud til vores super lækker lejlighed, hvor der både er fitness og udendørs pool.
Vi har gået en tur for at sondere området og jeg skal lige vænne mig til de mange lugte. Men det er spændende at vandre rundt og se de mange gadebutikker og charmen ved denne by. Som mange andre lande i Asien, så er både rigdom og fattigdom lige ved siden af hinanden og man takker inderligt for sit gode liv i Danmark.
I morgen skal vi se mere af denne spændende by og jeg glæder mig især til at besøge floating market. Vi lover at holde jer opdateret, men i dag får i billeder fra området omkring Skywalk Sukhumvit, hvor vi bor.
SAM_0375
SAM_0379
SAM_0357
SAM_0374
SAM_0369
SAM_0361
Nu vil vi smutte ud og tage en svømmetur og i må ligeledes nyde resten af denne tirsdag fuldt ud 🙂