Diary Thailand Day 1

IMG_9975

IMG_9976

IMG_9959Så er vi atter tilbage i lejligheden efter en lang dag i Bangkoks gader. Vi startede dagen tidligt ude og fandt hurtig ud, at alting åbnede senere da det er en helligdag i dag. Så derfor gav det god mening at se ritualet ved Buddha templet inden vi bevægede os videre mod China town og MBA center.

Det er vildt spændende at opleve folket, gaderne, boderne, butikkerne,maden og meget mere. Vi har bevæget os rundt i tuktuk og jeg er helt vild med det selvom de er nogle fartbanditter:)

Til aftensmad havde Vahy bestilt bord på Baiyoke sky hotel og sikke en overdådig buffet med alverdens mad og især seafood toppede:)

IMG_9962 IMG_9972

IMG_9974

IMG_9971 IMG_9970

Kala, Lohy og Sangi var helt vilde med det enorme dessertbord og vi vidst også smagte det hele, mens jeg fandt glæden ved den rare dame, som lavede herlige friske pandekager. Vi nyd denne buffet med en super udsigt fra 76.sal og efter spisning tog vi på 83.sal og så nærmest hele Bangkok fra toppen. Det var klasse for alle pengene og helt sikkert et sted, som vi alle fem vil anbefale.

Vi har været vidt omkring i dag og lige nu sidder vi på sofaen og nyder den voldsomme regn og lyn. Det er så hyggeligt og lige om lidt tager vi ned på en cafe og skal have kaffe, mens vi hygger og nyder regnen:)

Jeg kan desværre ikke fortælle planerne for i morgen, da pigerne ikke vil fortælle noget og jeg må tage en dag ad gangen og nyde den. Det tror jeg godt, at jeg kan leve med:-)

God dag kæreste mennesker:)