IMG_0084

Jeg kan slet ikke forstå, at dagene flyver så hurtigt og dagen i dag har i den grad været oplevelsesrig.

Vi blev hentet klokken 9 af vores guide og turen gik til Maetang Elephant park. Her fik vi set det smukkeste natur oppe i bjergene, hvor der både var bananplantager og rismarker. Vi startede med at køre på en god gammeldags “kovogn” og vi var færdige af grin. Herefter red vi på elefanter igennem junglen og floden. Jeg var helt vild med at fodre min elefant med bananer og bambuspinde. Dens appetit minder jo lidt om min egen:)
IMG_0100 (1)

IMG_0095

IMG_0094

Inden vi skulle ud i floden igen, så tog vi på besøg i en lille landsby, hvor kvinderne er kendetegnet som ” longneck”. Kvinderne er kommet til Thailand, fra forskellige lande, hvor de ikke blev accepteret. De går med tunge smykker om halsen og benene. De ser smykkerne som en flot udsmykning og synes, at det ikke er pænt uden. Deres halse ser meget lange ud, men teknikken er åbenbart, at det tunge halssmykke trykker skuldrene ned og får halsen til at se lang ud. Det var virkelig en fed oplevelse at besøge dem og tale med dem.
IMG_0085

IMG_0084

Herefter tog vi på en 5 km tur på bambuspinde igennem floden og havde fornøjelsen af en klam slange, som sad på et træ. Jeg hader virkelig slanger og kunne mærke, at hele min krop stivnede og jeg overvejede at pakke kufferten og sætte mig ud i lufthavnen de næste to dage:-)
På hjemvejen besøgte vi en orkide farm, hvor der var de smukkeste blomster og sommerfugle. Der kunne jeg simpelthen bo- blandt blomster og sommerfugle.

IMG_0091

IMG_0089

IMG_0076

IMG_0088
Vi kom hjem med en masse skønne oplevelser og sjove videoer, især fra floden, hvor vi satte musik på og sang;)
Kusine Kala havde fundet et center, central Plaza Chiang Mai, som vi besøgte efter et hvil.
Nu er det snart sengetid og vi hygger os med forskellige skøre dans og jeg kan mærke, at jeg har grinet alt for meget i dag. Men på den anden side, så kan man aldrig grine for meget i livet:)