Hejsa kæreste læsere:)
IMG_0357

IMG_0195
Så er jeg atter klar med en ny opdatering fra Thailand og denne gang handler det om min polterabend:)
Pigerne havde planlagt en herlig dag, hvor vi startede dagen med god morgenmad efterfulgt af ansigtsbehandling og massage. Herefter sejlede vi til øen Phi Phi, som er en utrolig smuk lille ø i sydthailand. Vandet har den smukkeste lyseblå farve og små fiske i alle farver, som svømmede rundt i vandet.
Vi ankom til øen og checkede os ind og sejlede til Maya Beach, hvor vi svømmede og snorklede, omgivet af smukke klipper. De kunne ikke have ramt mere rigtig, da jeg er en rigtig vandkrebs:) Jeg kunne have blevet i det vand for evigt!

IMG_0358

IMG_0356

IMG_0355

IMG_0220

IMG_0198

Vi kom tilbage til øen og efter et bad, så gik resten af aftenen nede ved stranden. Vandet havde trukket sig helt tilbage og vi så sindsyg mange små krabber. Langs stranden var der bar med musik og superfed ildshow af dygtige unge mennesker. Det var en dejlig stemning og en varm brise trods for klokken viste midnat.
Man skulle tro, at alt det her var nok i sig selv, men så kom den sidste overraskelse. Jeg har hele tiden fået vide, at den første saree, som jeg skal bære i tempel har min onkel med fra Canada, så jeg skulle ikke bruge tid på det. Men det viste sig, at søstrene og kusinerne selv har valgt og købt den saree og jeg er helt vild med den. Den glæder jeg mig til at bære:)
Nu vil vi smutte ud igen, så hav en dejlig dag folkens:)