Som vi tidligere har blogget om, så havde vi 5smiles pigerne bestilt billetter til A. R. Rahman koncert i London.  A. R. Rahman er en verdenskendt indisk kunstner,og er kendt for mange sange og bedrifter. Nogle af mine danske veninder lærte ham at kende, da han lavede sangen Jai Ho (you are my destiny) sammen med The pussycat dolls.

I forbindelse med koncerten havde jeg havde planlagt en forlænget weekend i London sammen med manden og børnene. Thiviya vil gerne opleve London, så det var oplagt med en forlænget weekend. Jeg skulle til koncert med søstrene og kusinerne, og manden skulle passe børnene. Men efter Thailand turen blev Karthi og Vahy syg, og måtte melde afbud til koncerten, så vi stod to dyre billetter og måtte få dem brugt. Vores lille familie på fire valgte derfor at opleve koncerten sammen. Vi sad helt foran og lyden var høj. Manden måtte tage de yngste med bagerst i lokalet. Det var en stor koncert med 20.000 mennesker, og det var en vild oplevelse, både for os og børnene. Vores yngste sov igennem under koncerten, så det måtte have været sød musik i hendes små øre.

Det var en kæmpe fornøjelse og vi mødte også en del af vores venner til koncerten. Videoen er lille smagsprøve fra vores tur. Det er første gang vi er ude at rejse med begge børn, og det er gået så fint.