Milde Maria kæreste læsere – tænk jer, at jeg sov til næsten klokken 14 i dag:)

Jeg må indrømme, at jeg er mere træt end jeg havde forventet. En lille undskyldning er også, at vi først var hjemme ved 2:30 i nat efter besøg i Sønderborg. Svigerforældrene havde 35 års bryllupsdag og det var en smuk aften. Jeg mindes, at Thino spurgte mig dagen efter brylluppet om jeg vil holde ham ud i 100 år, hvortil jeg svarede, at han skulle trække det ene nul fra, da jeg ikke kunne love mere end de ti år:) Men i sidste ende, så håber jeg da inderlige på at fejre 35 år sammen med ham i samme lykkelig omstændigheder som svigerne:)
Dagen i dag skulle egentlig være gået med at pakke de sidste bryllupsgaver ud og få hjemmet til at ligne sig selv, da spisestuen både er Thino´s arbejdsplads og mit foldeud-rum. Det må få en kærlig hånd i morgen, men jeg fik lige taget nogle billeder af vores bryllupsgaver. Vi fik rigtig mange fine gaver, fra skønne smykker til alverdens goder fra brugskunst forretninger og jeg har aldrig haft så mange ting fra Kähler, som jeg har efter brylluppet:) Fra familiens siden fik vi begge smykker, som jeg virkelig er helt vild med, men også andre unikke ting har ramt mit lille hjerte. Vores veninde Christina havde fået lavet den fine tavle med tekster, som skal hænge i vores hjem samt den indgraverede sten med vores billede, navn og dato for brylluppet. En af mine kreative kollega tilføjede en lille svamp til min samling og den er altså bare så fin:)
Thino´s kollega gav et dejlig ophold på Hotel Vejlefjord, som jeg virkelig glæder mig til at bruge. Jeg har aldrig selv været på et ophold der, men har kun hørt, at det er super skønt. Så ikke nok med et fantastisk bryllup, men sandelig også fantastiske bryllupsgaver.
  
  
Min og Thino´s bryllupsgaver til hinanden fortæller jeg om en anden god gang.
God weekend folkens:)