Friske hjemmebagte boller, te ud i det grønne, strålende sol og selskab med selveste Christian Bugge, ja så er fundamentet for en god lørdag lagt selvom man er på job:)


Den her weekend står for alvor i arbejdets tegn og jeg nyder det:) Nu har jeg lovet mig selv, at fra næste uge starter jeg op på træning igen efter en meget lang pause. Jeg har nemmere ved at spise sundt, når jeg træner og håber på at komme væk fra min trøffel-afhængighed 🙂
Jeg har tidligere skrevet om vores madklub på bloggen og i torsdags var det trekløverne Nish, Herin og Brindu, som var kokkene for holdet. De fortalte ved præsentationen, at de havde været inspireret af Gordon Ramsay og det engelske køkken.
Forret: Rejecocktail
Hovedret: Beef wellington med nye kartofler og pebersauce
Nish havde lavet en lækker pate med svampe, som kom imellem kødet og butterdejen.
Dessert: Varm brownie (uden mel eller mælk, men stadig superlækkert) med is.

  

Jeg var ved at sprænge efter al den lækker mad og har lært, at fremover skal jeg have løse bukser på eller med;)
Nu har vi faktisk været hele flokken rundt og er i blevet enige om at fortsætte denne hyggelige tradition, så næste gang er det Thino og jeg, som skal på spil. Vi var alle enige om, at det er en fantastisk måde at mødes og hygge sammen selvom det er hver dag og alle har travlt med hver sit. Jeg er faktisk stolt af, at vi alle har taget madklubben alvorligt og vi prioritere fællesskabet.
Nu vil jeg ønske jer alle en fantastisk lørdag og skynde mig ud i solen igen:)