Det er i dag en måned siden, at jeg sammen med min familie og vores kæreste venner tog til templet i Hamm for at sige ja til at tilbringe resten af mine dage sammen med den mand, som jeg elsker meget højt.
Dagen står stadig lidt tåget for mig, da natten byd på ingen søvn, da jeg heller ville underholde kusinerne og morgenen startede tidligt med min skønne Jeeva, som havde taget hele vejen fra London, blot for at gøre mig klar. Jeg husker den enorme træthed, tung hovedpine på grund af alt det pynt i hovedet, men minsandten om jeg ikke også husker glæden. Det var virkelig en mærkelig følelse at sidde deroppe sammen med den person, som jeg tit har siddet ved siden af, omringet af alle dem vi elsker, mindes dem der ikke kunne være der og herefter blive bundet sammen. Jeg var utrolig glad for vores præst, da han både havde humor, men også var god til at forklare, hvad de forskellige ritualer betød.
En måned er gået og som mange af jer, så føler jeg mig heldig med min partner. Venskab eller forhold, så har jeg kendt denne mand i 7 år og der er aldrig gået en dag uden kontakt og jeg håber, at det vil vare ved i mange år endnu.
 
Dagen er ikke kun speciel for mig på grund af ægteskabet, men også minderne sammen med vores kære. Jeg kan intet andet end at være min familie og svigerfamilien taknemmelig. De gjorde alt i deres magt for at skabe en skøn dag for os og det lykkedes dem. Men det der også ramte mig på den dejlige måde var, at mange af vores nærmeste venner havde taget den lange vej uden søvn blot for være tilstede på vores store dag. Venskab handler ikke blot om at sige med ord, at man er venner eller smide et billede på facebook. Det skabes igennem handlinger, loyalitet og glæde. Man kan tydelig mærke, hvordan nogle relationer bliver stærkere og stærkere med tiden og man ved, at det her er for evigt. Jeg ser stolt tilbage på min vennekreds og tænker: “Gud, hvor er jeg velsignet”. 

Mine fætre knoklede også fra start til slut og her mener jeg helt til receptionen og min baby- fættermand tog tjansen som Thino´s sidemand og gjorde alt hvad der blev forventede af ham. Jeg var rigtig stolt af dem alle tre 🙂
Man er ikke god til at få det sagt, men til min familie og venner – Jeg elsker jer alle:)
Jeg har i morges fået beskeden på at være klar klokken 16:30 af Thino, så jeg er spændt på hvad dagen byder:)
Nu vil jeg ønsker jer alle en smuk søndag og videre i min smukke søndag.