FullSizeRender (1)
Jeg har indgået aftale med mig selv, om at jeg ikke må købe nye parfumer før jeg har brugt nogle af de parfumer jeg har forvejen. Det har ikke rigtig lykkes mig at overholde aftalen, da jeg er kræsen og ønsker kun at bruge nogle af mine yndlings dufter.

Jeg har fået to nye parfumer til min samling af parfumer. Den ene er Gucci Bamboo, og den anden er Miss Dior Blooming Bouquet.
FullSizeRender (2)

FullSizeRender (3)

Den nye Gucci har jeg fået som gave, og den anden har jeg købt. Matas kørte i sidste uge tilbud på alle dufter med 25% rabat, og jeg har valgt derfor at købe en gave til mig selv. Det er vigtigt, at man også er god ved sig selv;O)

Begge parfumer er sammensat er vidunderlige blomster aromaer, og det elsker jeg. Jeg plejer ofte at købe Eau de Toilette, da jeg synes at Parfum og Eau de Parfum bliver lidt for stærke i deres dufte. Så er Eau de Toilette også billigere, da den indeholder mindre duftolier ift. til de andre to. Mængden af parfumeolie har betydning for varigheden af duften – dvs. Eau de Toilette vil nok kunne holde til 3-6 timer.

Jeg vil anbefale de to parfumer for folk der elsker milde dufter;O)