Jeg har tidligere blogget om Ole Henriksen produkter, men nu har jeg skiftet det meste ud med Dermalogica produkter. Der er blandet meninger omkring Dermalogica hudserie produkter, men min erfaringer hælder kun til det positive.

Det er nu fire måneder siden, jeg startede med at bruge Dermalogica og min hud har aldrig været så fin som det er i dag. Siden teenagealderen har jeg, døjet meget med fedtet hud, pigmenter og åbne porer. Med Dermalogica serien er jeg nu småt ved at få det hele på plads igen. Jeg har en tendens til at røre mig selv i ansigtet, især ved hagen, mundområdet, kinderne og halsen. Når jeg rører med min bakteriefyldte hænder, får jeg oftest bumser på de områder og som mange andre kan jeg ikke, lade være med at pille ved bumserne. Det har selvfølgelig medført en masse mærker i ansigtet, som jeg nu næsten er ved at komme af med.

SAM_1233SAM_1228Hvis man er til naturprodukter, skal man holde sig helt væk fra Dermalogica, da de indeholder kemikalier, men det skal dog siges, at det ikke er farlige kemikalier. Jeg hælder stadig mest til naturprodukter, men har valgt at bruge Dermalogica i en periode, for at få løst mit hudproblem lidt hurtigere. Hvis man overvejer at bruge Dermalogica, vil jeg stærkt anbefale, at man besøger en Dermalogica kosmetolog eller en anden hud professionalist og få vurderet hvad huden kan tåle. Dermalogicas milde produkter, kan stadig være stærke til sensitiv og skadet hud.SAM_1229

SAM_1226

Disse to produkter er udgået og erstattet med C12 pure bright serum og Daily microfoliant

Nu hvor jeg elsker mest naturprodukter og selv laver forskellige hjemmebehandlinger, prøver jeg at balancere lidt med naturlige ansigtsmasker et par gange i ugen. Lige nu er jeg meget glad for den fremgang huden viser, med en blanding af kemikaliske produkter og natur produkter. Har i erfaringer med Dermalogica eller andre fantastiske produkter, er i meget velkommen til at dele det med os.

Fortsæt god dag til jer alle 🙂