HIP HIP HURRRRRAA sødeste søster/kusine:)

For længe længe siden på en dejlig efterårsdag, helt præcist den 9. oktober 1982, skete der er et mirakel. En lille krøltop kom skrigende til verden og indtog sin plads i familien. I dag er denne lille krøltop blevet ældre, søstre til to heldige piger, kusiner til herlige piger, kone til klog mand og minsandten også mor til to banditter:)
Kære Kavi – du ønskes hjertelig tillykke med dagen og vi håber, at du får dig en dejlig dag – HELE DAGEN LANG 🙂
Vi håber, at du er klar over, hvor meget vi alle elsker dig og aldrig vil kun undvære et menneske med så mange dårlig jokes:) Vi elsker dit spisegen, dårlig jokegen, men også dit dejlige familiegen, som altid elsker og beskytter os.

Love You sissy:)

Ses senere til kage og balloner, som Thiviya har inviteret os til:)