sangi1

sangi
Det er ca. to år siden jeg købte min første iPhone. Med tiden er jeg blevet utrolig glad for min iPhone 5S – i en grad, at jeg ikke kan undvære den. .

Uheldigvis begyndte jeg at opleve problemer med lyden på telefonen. Jeg kunne ikke høre modparten under opkald. Jeg valgte ikke at aflevere telefonen til reparationen, da det vil betyde, at jeg skulle undvære den. Jeg levede derfor med fejlen ved at bruge headset, men i sidste uge var jeg nødsaget til at aflevere den til reparation, da garantien udløber i slutning af denne måned. .

Jeg fik nulstillet mobilen og tog afsted for at aflevere den hos Telia i City Vest. Åbenbart er der procedure om, at man skal medbringe kvitteringen. Jeg havde troet, at det var nok, at man havde kontrakten med. Selvfølgelig kunne jeg ikke finde kvitteringen, og jeg var nødt til at ringe til Telias kundeservice, og heldigvis var der en venlig medarbejder, der sendte kvitteringen til mig. Det var en stor lettelse, da jeg endelig fik afleveret mobilen.

De første par dage uden min mobil var hårdt. Jeg havde lånt en Nokia-telefon, som jeg ikke kunne navigere rundt i. . For at gøre det endnu værre havde jeg valgt ikke at hente de apps, som jeg dagligt bruger, såsom Viber, Messenger, Facebook, instagram, Pinterest, osv. Efter par et dage uden de forskellige apps kunne jeg konstatere, at jeg faktisk gik glip af noget socialt samvær, idet de fleste af min familie og venner kommunikerede meget over Viber og Facebook Messenger.

Nå, men efter et par dage med abstinenser, gik gik det op for mig, at jeg brugte en del tid i løbet af dagen på at kigge i min mobil. Det skal jeg lave lidt om på, når jeg får min mobil tilbage.

Når det er sagt, glæder jeg mig utrolig meget til at få min mobil tilbage. Når man er blevet vant til en iPhone, så det er meget svært at navigere i en mobil, der ikke er en iPhone.

Hvad kan man sige? Jeg er desværre også blevet tryllebundet af Appel.