Hejsa derude:)

Så er jeg tilbage i Aarhus efter en miniferie til Schweiz med svigerfamilien. Vi skulle til en familiefest og jeg havde set meget frem til denne tur med svigerfamilien, da det er vores første officelle tur sammen;) Vi drog afsted torsdag efter arbejde og i en dejlig 9-mands vogn, så var jeg, Thino, Dudi, svigerforældrene og onkel fra Herning klar til vores roadtrip. Det var sandelig en roadtrip, da vi på grund af min lille mavse gjorde mange stop og fik også hilst på flere familier i Tyskland. Jo længere vi kom sydpå, jo mere ændrede naturen sig i mine øjne og vi var alle betaget af de smukke bjerge, hvor efterårets farver skinnede igennem på træerne og bjergene var prydet af de utrolig smukke vindruestokker. Det er mit første besøg i Schweiz og jeg måtte nikke ja til de rygter, som jeg hidtil havde hørt – Schweiz er et utroligt grønt og smukt land! Familien boede lidt uden for byen Bern og vi nåede også en lille tur til Zurich. På få dage har jeg oplevet så meget smukt og grønt. Vi var heldige med vejret, så Dudi og jeg udnyttede alle mulighederne for at nyde naturen og var total forelsket i en park med kæmpe grønt område og en sø midt i det hele.
  
Inden afgang havde jeg besluttet, at jeg vil holde ferie uden mobil, så ingen facebook, insta, blog, snap eller andet, blot beskeder til mine bekymrede søstre:) Men det var det hele værd, fordi jeg fik koblet helt af og oplevede det hele som det var uden min mobil og har takket ja til billederne fra Dudi, da ingen mobil også betød ingen billeder – ha ha ha:)
Jeg havde valgt min nye saree i pink og lilla til denne fest og kunne da på billederne tydeligt se, at jeg vokser med min babyopgave;) Mine smykker er de klassiske modeller og den smukke møntkæde er meget speciel for mig, da det er bryllupsgaven fra familien i Rødekro og jeg ved, at mine to kusiner valgte den efter nøje overvejelser, da jeg længe havde talt om denne kæde og havde købt en belagt version i første omgang.


Ture og miniferie er rigtig godt for relationerne og jeg har da virkelig nydt timerne sammen med familien. Jeg elskede omsorgen fra dem omkring min og mavens tilstand og mange timer lå jeg og flød på tre sæder, mens stakkels Dudi blev brugt som min pude. Jeg elskede de mange platter vittigheder og evige diskussionerne mod svigerfar, da vi hurtig allesammen “rottede os” sammen mod ham og nægtede ham slik og kager. Jeg har aldrig, seriøst aldrig, spist så meget fra start til slut på en tur og kunne mærke på hjemturen, at jeg søgte frugter og ikke mere slik:)
Nu ser jeg frem til vores næste ferie, som vi så småt er begyndt at planlægge. Det var miniferien til Schweiz og jeg må heller tilbage til vasketøjet og de mange poser, som skal pakkes ud.
God tirsdag derude:)