IMG_8818.JPG
Goood morning loves:)
Fredag den 6 november var en speciel A-dag (ambivalent) for mig, men kan se på mine mange snaps, at mange har nydt J-dagen:) Jeg havde sådan set mig frem til denne dag, da jeg både skulle til scanning og senere i tempel med familien, men natten startede med opkast og træls mave og dagen fortsatte bare på denne øv-måde. Men jeg var så heldig, at jeg havde dejlige mennesker til at passe mig og da Thino tog mig med på en gåtur ved 22-tiden kunne jeg mærke, at en hel dag uden mad og næsten ingen væske dræner en fuldstændig.
Men men men, lad os nu lige se bort fra alt det øv og lige fokusere på dagens specielle person, så var det skønt at se lillefyren på skærm igen og få vide, at han bare havde det rigtig godt i mors lille mave. Jeg havde sådan dummet mig med at læse nogle sørgelige historier, hvor man fandt hjertefejl osv. til scanning, så jeg tror måske også, at min tilstand i går skyldtes bekymringer. Men slut med den slags og nu er det tilbage til de positive tanker og glæder:)
Denne lange historie leder mig til dagens fokuspunkt og det er ( trommehvirvel tak) sunde snickerskugler med dadler.

Når jeg skriver sunde, så skyldtes det, at det er bedre end almindlig chokolade og rigtige gode og spise efter træning, men der selvfølgelig kalorier i dem. Thino skulle til velgørenhed-volley i Nyborg i dag, så gav da gerne en lille omgang sund snack med, når dagen går til et godt formål.

Ingredienser til ca. 12 styk:
150 g dadler
70 g penauts
2 spsk kokosolie
Mørk chokolade til overtræk

Fremgangsmåde:
Hak og blend dadler og penauts i en minihakker og kom det i en skål. Smelt kokosolien og tilsæt det i massen og bland det godt. Rul små kugler ud af massen og stil det på køl i en time. Overtræk med smeltede chokolade og på køl igen. Wupti wapti amigo, så er der sunde snickerskugler med dadler.

Der gik sådan lidt bagedyst i den, så vi lavede dejen til mysliboller, som skulle langstidshæve over natten, så klokken 5:30 i morges startede ovnen igen for at bage myslibollerne og en chokoladekage. Jeg vender tilbage med opskriften på myslibollerne med speltmel, Husk fiber, chiafrø og meget andet lækkerier.


Nu vil jeg nyde denne lørdag uden opkast eller mavegener og ønsker jer alle en fremragende weekend:)