lohy2015 har været et rejse år på den ene eller anden måde. Lige nu befinder jeg mig i Polen, i den smukke by Warszawa. Jeg er på kursus med mit andet arbejde og bor på hotellet InterContinental. Det er et fantastisk luksus hotel til billige penge, hvis man en dag overvejer at tage en lille weekend tur her.

Tidligere på året var jeg også i Polen med søster og kusiner og inden vi tog afsted, var vi lidt skeptisk og troede vi vil møde et fattigt land. Vi blev noget overrasket og jeg er endnu mere overrasket efter, at have oplevet Warszawa.

Jeg troede ikke, at der vil blive tid til at opleve byen og at dagene skulle gå med kursus, men nu hvor vi bor midt ind i centrum, har det været nemt at opleve byen. Warszawa er en meget smuk by med en blanding af både moderne og gammeldags arkitektur. Det er lige stedet for en forlænget weekend ophold med vennerne eller ens partner. Og det bedste af det hele er, at det er så billigt her og der er mange fine restauranter og fede shopping muligheder. Jeg fik også lige muligheden for at shoppe i Zara og Mango og nu har jeg ikke plads i min kuffert. Ups 🙂
Zara
polen

Rigtig god weekend til jer alle 🙂