Hallo my SelfieWorld:)
  
Den her uge er for alvor gået i gang og jeg er nu på mit andet arbejde efter en dag med personalemøde og forandringer for det kommende år, 2016. Jeg kalder den her uge for kjole-ugen, da jeg efter søndagens shopping med min storesøster er kommet hjem med tre kjoler.
Den første del af graviditeten gik med store trøjer og løse bukser, da jeg døjede meget med oppustet mave og kunne simpelthen ikke lukke bukserne om eftermiddagen, som så fint havde passet om morgenen. Men nu er maven begyndt at tage form efter indholdet;) og jeg er begyndt at fokusere på at spise sundere og gå lange ture for at holde kroppen vedlige. De første fire måneder har været fyldt op med hvedebrød og smør:(
Jeg har shoppet nogle kjoler i Vila og et af dem er den her sorte sag. Det gør mig faktisk glad at gå i tøj, som ikke er oversized og at jeg godt kan have kjolerne på selvom maven puster ud:) Jeg ved ikke om det er tilfældigt eller om det skyldtes julen med de kommende fester og sammenkomster, men Vila har utrolig mange smukke kjoler for tiden.

Nu vil jeg passe mit arbejde og se frem til at komme hjem til et varmt hjem. God aften alle sammen:)