Hejsa fineste læsere:)
Min dag inden job er gået med at være kreativ sammen med en barndomsveninde, som havde efterspurgt en kreativ dag sammen. Jeg har i dag kastet mig ud i et blomster projekt, hvor jeg stadig inddrager efterårets stærke farver med perikum og nelliker samtidig med at jeg bruger julens smukkeste blomst, amaryllis. Amaryllis er utrolig smuk, når den blomstrer:)
Det er lidt “in” i blomsterverdenen at bruge pap i sine dekorationer, så den trend skulle jeg da lige med på. Jeg bruger pappet til at give min dekoration højde og sprede blomsterne. Da jeg arbejder med varme farver, så vælger jeg at dække pappet med blade, som jeg har limet fast. Havde jeg nu arbejdet med hvide eller lyse blomster, så havde jeg valgt at beholde pappet med sit naturlig udseende. De røde lange pinde er farvede bambuspinde og giver dekorationen et rå look. Jeg elsker hyacinter, så har i denne dekoration valgt en lyserød. Husk at fjerne al jord og skylle det sidste jord væk inden den kommer i glas.
  

  

  

Det var alt for denne kreativ dag, men vender tilbage i næste uge, hvor jeg sammen med nogle piger skal lave juledekoration.
God torsdag til alle:)