God aften folkens 🙂

Jeg har tidligere blogget om en Nutella chokoladekage som jeg havde bagt til min lillebror. Jeg skrev, at jeg vil komme med opskriften, hvis det blev et hit hos min bror. Kagen blev et kæmpe hit og nu har jeg igen bagt den til arbejde i morgen.

SAM_1433

SAM_1435Opskrift på Nutella chokoladekage

Ingredienser

–       12 Spsk. sukker eller 4 spsk. sukrin

–       14 Spsk. mel – valgfrit

–       6 spsk. kakaopulver

–       2 tsk. Bagepulver

–       1 tsk. Vaniljesukker

–       ¼ salt

–       1 æble – skrællet og hakket

–       125 ml mini mælk

–       60 ml vegetarisk olie  (kan erstattes med æg)

–       100 ml kogende vand

–       2 spsk. Nutella

Fremgangsmåde

Varm ovnen på 180c. Kom æble, mælk, olie, sukker, vaniljesukker, kakao pulver og nutella i en blender og blend til en cremet dej.  Kom mel, bagepulver og salt i en anden skål. Vend forsigtigt crememasken i melblandingen. Hæld kogende vand i dejblandingen og vendt godt.

Kom dejen i en bradepande med bagepapir og bag i 30 min. Lad kagen køle af og derefter bring den på køl min. 1 time før servering. Ingredienserne falder bedre sammen og giver en bedre smag, ved at lade den være på køl. Pynt evt. med nutella eller kokos.

SAM_1436SAM_1432SAM_1438Der var også nok, til at jeg kunne servere et stykke til mine forældre, med min lækker white Chocolate Caffe Latte 🙂

Fortsat god aften 🙂