Kender du din hudtype? De fleste af jer vil nok tænke ja, men mange glemmer den forandring der sker med huden i løbet af et år. Det første skridt for at få en sund hud, er at få identificeret hudtypen og hudtilstanden. Huden bliver løbende påvirket af vejret, kostvaner, omgivelserne og hormonbalancen. Det er derfor utrolig vigtig, at beskytte huden i takt med forandringerne. Jeg har før i tiden valgt produkter baseret på, hvad mine veninder brugte og kendte brands, indtil jeg fik øjnene op for Dermalogica for godt halvt år siden.

IMG_1554Jeg har for noget tid siden, blogget om mit besøg hos en Dermalogica kosmetolog, hvor jeg fik lavet FaceMapping. Jeg har altid bildt mig ind, at jeg havde kombineret hudtype og har sikkert også haft det. Efter en Dermalogica FaceMapping, er jeg blevet klogere og fundet frem til, at jeg faktisk har fedtet hud. Jeg plejer normalt, bruge en fed creme her i vinterperioden, men nu hvor jeg har meget fedtet hud, er det slet ikke nødvendigt.

SAM_1228Nu er der sikker nogen af jer, der tænker, hvad og hvordan forgår en FaceMapping. Dermalogica FaceMapping hudanalyse kortlægger hudens individuelle behov og viser vejen til at bevare en sund hud hele livet. Analysen kortlægger huden zone for zone, hvor der undersøges minutiøst, for at klarlægge både den genetisk bestemte hudtype og hudens aktuelle tilstand. Med analysens baggrund kan du få uovertruffen rådgivning om, hvilke produkter der bør bruges. FaceMapping bliver udført af en certificeret Dermalogica-hudterapeut og dermed vejlede med bedst muligt i forhold til at vælge de rette produkter.

FACE-MAPPINGDermalogica FaceMapping kan stærkt anbefales og ikke mindst deres lækre produkter. Jeg beklager meget, at jeg tidligere har blogget om, at deres produkter indeholder kemikalier. Det har været en fejl fra min side. Dermalogica produkter indeholder ikke kemikalier, men planteekstrakter. I kan læse meget mere om produkterne og FaceMapping på deres hjemmeside og facebookside.

Fortsat rigtig god dag til jer alle 🙂

Indlægget er sponsoreret af Dermalogica