God aften derude:)
Så er vi klar til en ny weekend og for os bliver det for alvor en arbejdsweekend:) Jeg kan godt lide at skrive os, selvom at jeg ikke rigtig er en del af det. Svigerfamilien ankommer i morgen med onkel og fætrene og sammen skal vi have gjort rækkehuset i stand inden vi flytter ind. Thino´s far og onkel er meget dygtige til handywork og det er jo herligt for os, at de giver en hånd med huset.
Men dagens blog handler ikke om handywork eller weekend, men en apps, som jeg gerne vil anbefale til gravide. Jeg fik den selv anbefalet af min veninde Katrine og er utrolig glad for den. Den koster 25 kr, men syntes, at den er alle pengene værd.
Man køber den ind app store og den hedder ” Gravid – mens du venter app”.
IMG_9134-1.png
IMG_9132-1.png
IMG_9131-1.png
IMG_9129-1.png
IMG_9145.PNG
Herinde kan man overblik over, hvor langt man er henne og føre dagbog. Man kan skrive alle sine aftaler hos læge/jordmoder/sygehus osv samt at du får en god viden om, hvad der sker uge for uge.
Jeg har lavet en fiktion version, som jeg har taget billeder for at give jer et indblik i hvordan den ser ud:)
IMG_9130-1.png
Men appén indeholder også redskaber, hvor man finde videoer med bækkenøvelser, åndedrætsøvelser, viden om fødestillinger og meget mere. Man kan under kategorien “udstyr” finde de ting, som man skal have i starten og der er sågar en tjekliste.
Appén indeholder meget viden for de kommende forældre og der er beskrevet godt om de forskellige undersøgelser, risikovurderinger og hvilke rettigheder, man har som gravid. Der er god viden om mad, kosttilskud, motion, vægt, medicin, sex, infektioner, tænder/tandkød, krop og uro, fødsel, efter fødsel og meget meget mere.
Jeg vil helt klart anbefale denne app og har selv haft stor fornøjelse af den, da mange ting er nyt og man ikke rigtig kan finde rundt i, hvad der er godt og skidt.
Hos mig går alting rigtig godt og lillemanden er en meget aktiv dreng. Jeg elsker at mærke hans bevægelser- det kan simpelthen redde min dag:) Tænk at noget så vidunderligt er inde i min mave og jeg faktisk er mor til ham 😉
Nu vil jeg gå en spændende weekend i møde og ønsker jer alle en dejlig weekend:)