Jeg har boet lidt over fem år i min lejlighed, og jeg har været utrolig tilfreds med indretning af min stue. Men nu synes jeg tiden er kommet til, at der laves lidt om i stuen. De tre farver, der har domineret i stuen er sort, sølv og hvid. Jeg er blevet lidt træt af farven sølv og har derfor besluttet mig for, at farven sølv udskiftes med guld.

Jeg har været på udkig efter puder til sofaen i noget tid, men det er simpelthen ikke lykkedes mig at finde de puder, som jeg har ønsket. Måske kender I også følelsen af at være på udkig efter en bestemt ting, og du leder og leder, og jo mere du leder, jo mere kritisk bliver du. Sådan har det været for mig ift. jagten efter de nye puder.
Jeg plejer at handle i Netto, og ofte lykkes det mig at finde interessante og anderledes ting til boligen, til billige priser. I fredags fandt jeg disse puder i Netto, og farverne var lige mig. Jeg købte disse puder for 25 kr. stk. Man kan da ikke få det billigere ;O)
 Jeg har for et par år siden købt to smukke og skønne rosa farvede puder, men jeg har sovet så meget på dem, at de er blevet flade og mistet deres skønne look.

Den fejl nægter jeg at begå igen, så ingen får lov til at sove på disse puder. De er pyntepuder og ikke sovepuder.

Man kan virkelig skabe god stemning med puder i et rum som stue. Jeg har valgt hvide puder med guld striber, nok fordi jeg elsker stærke og varme farver.

Udover puderne har jeg også købt de små Kähler vaser, udelukkende pga. deres guld striber. Jeg har godt nok givet fuld pris for dem, men efterfølgende har jeg set, at de har været nedsat i Imerco.


Jeg synes vaserne og puderne giver en god kontrast til mine hvide møbler i stuen.