12319765_10153266429544013_484311358_n
Hej I skønne mennesker, tænk at det snart er jul. Jeg er endnu ikke kommet i julestemning, regner dog med at nå det inden jul:) mangler også de sidste julegaver, men heldigvis er ferien rundt om hjørnet og der bliver god tid til juleshopping, julehygge og masser af kvalitetstid med familien.

Jeg var til julefrokost på arbejdet sammen med 700 andre mennesker, vældig hyggeligt. Jeg havde valgt 2 delt outfit fra Sisters Point. Trøjen og nederdelen kan også bruges hver for sig. Inden shopping havde jeg besluttet mig for, at jeg ikke skal købe mere tøj i sort. Men det er som om, det er blevet en dårlig vane, som er svær at komme af med. Selvom det blev sort, var jeg dog glad for valget.

Jeg valgte at pifte det sorte look med head jewelry fra MuRaj.dk. Jeg havde også brugt den samme head jewelry til en anden anledning, hvor jeg havde saree på.

Head jewelry

Rigtig god jul til jer alle:)