Glædelig 24. december skønneste mennesker:)
Så blev det endelig den 24. december og jeg er klar til at flade ud som en strandet hval:) Ferien bliver ikke længere end til den 26 december, men så er der nogle fridage igen op til nytår, som jeg kan se frem til. Jeg har taget min nye juletrøje i brug og selvom man er på arbejde, så kan der godt blive tid til en morgenselfie:)
Indlægget om julehjælpen i går havde utrolig mange visninger og mange af jeres private beskeder viste blot, at flere har ønsket om at give julehjælp til andre, så det er en rar følelse at sidde tilbage med og vide, at vi har været med til belyse og inspirere enkelte af de muligheder for, hvordan man kan hjælpe andre. I er sgu skønne 🙂

Da jeg uventet skulle have en længere arbejdsdag på grund af sygemelding, så blev de sidste pakker indpakket på jobbet og min svigerinde Duddy har plaget mig med farven blå, så i år er det blå julekugler på juletræet samtidig skulle det “blå” jo også inddrages til pakkerne:)
Pakkerne til familien er nu pakket ind og bilen er ligeledes klar til at søster Sangi og jeg skal afsted. I år holder familien fra Rødekro jul i deres eget hjem, men til Nytår er vi sandelig samlet igen, så i vanens tro skal der hygges, spises og laves ballade. Der er så mange ting at se frem til i denne tid, og derfor kan jeg slet ikke blive vred på den nerve, som har sat sig i klemme og giver smerter langs ryggen 😀
Jeg vil ønsker jer alle en dejlig dag og vi ses i aften på bloggen, hvor vi kommer med vores årlig julehilsen:)